Fasciaklinikerna Borås

Jag heter Sabine Böckman och är diplomerad massör och hälsoutvecklare sedan 2007. 2017 gick jag en utbildning i koppning. 2020 gick jag utbildning till Fasciaterapeut, samt kurs i lymfmassage. 17 maj 2021 gick jag en 6 månader lång utbildning till Certifierad Fasciaspecialist.

Jag har tidigare arbetat med med svensk klassisk massage (4 år), men arbetar nu uteslutande med fasciabehandling.

Det jag brinner för och som jag upplever som ett vanligt problem hos mina kunder är problem med bindväven/fascian som  är kraftigt förtjockad, vilket leder till kronisk smärta och besvär.

 

I juli 2020 startade jag en Fasciaklinik. Fasciaklinikerna är ett nytt koncept som startade i juli 2020. 15 kliniker startades då upp i Sveige. Idag är vi 40 kliniker utspridda i landet, och vi ökar hela tiden i antal.  Mer info hittar du under fliken Fasciabehandling.

Om DU lider av smärta och värk, då ska du uppsöka en Fasciaklinik. Idag är jag den enda Fasciakliniken i Borås. ( Det finns ca 40 kliniker i Sverige i dagsläget och vi blir hela tiden fler)

Friskvårdsbidrag

Har du friskvårdsbidrag och vill använda det hos mig så går det bra. Jag är dock inte ansluten till Actiway, Benify, Epassi eller liknande friskvårdsleverantörer.

Alla företag erbjuder sin lösning för nyttjandet av friskvård. Kolla med din arbetsplats vad som gäller. I en del fall fakturerar jag företaget direkt. 

 

 Följ mig gärna på Facebook, där jag lägger ut mycket information löpande.

 https://www.facebook.com/fasciaklinikerna.boras

 

 

Jag finns på Tredje Villagatan 15 C i Borås. Parkering finns utmed gatan och du får stå där två timmar avgiftsfritt.