MaCera gör en nysatsning och startar Fasciaklinik!!

Något som jag brinner för och som jag upplever som ett vanligt problem hos mina kunder är problem med bindväven/fashian som leder till kronisk smärta och besvär.

Bindväven ser ut som ett nät och täcker hela kroppen. Bindväven finns även runt organ,leder ,skelett och muskler. Nu har man även funnit celler som innehåller bindväv.

När bindväven fastnar och klibbar ihop uppstår problem med orörliga leder, sämre cirkulation,knutar, triggerpunkter, smärta och inflammation.

Genom att ge en fasciabehandling kan jag som massör lösa dina problem på djupet snabbare.

När du får ont i en muskel eller led beror det inte alltid på muskeln eller leden i sig, utan bindväven runt om. I bindväven sitter 6 gånger mer närvändar än i en muskel. I bindväven sitter även smärt-receptorer som signalerar smärtan.

Precis som i videon nedan visar så kan man inte röntga bindväven. När du får kronisk smärta kan den därför ibland inte härledas. Du får då utskrivet värkmedicin av olika slag. Detta tar udden av smärtan men det tar inte bort den. Ofta får du höra att problemet är kroniskt och att inget finns att göra. Du får helt enkelt lära dig att leva med den.

GE INTE UPP! DET FINNS HJÄLP ATT FÅ!

 

 Klicka på behandling för att komma direkt till bokning

 Djupvågsbehandling 15 min
15 min 300,00 kr Mer info
 
Djupvågsbehandling 30 min
30 min 550,00 kr Mer info
 
Djupvågsbehandling 45 min
45 min 750,00 kr Mer info
 
Djupvågsbehandling 60 min
60 min 850,00 kr Mer info
 
Djupvågsbehandling 90 min
90 min 1.095,00 kr Mer info

 

 

För dig som vill lära dig/veta mer om Fascia, så kan du följa länken till Fasciaguiden. Här hittar du forskning, podcasts och mycket mer

https://fasciaguide.com/se/

Hur fungerar Fashia/bindväv

Vad är djupvågsbehandling?

En relativt ny unik behandlingsform inom friskvård och massage. Behandlingen är en skön, effektiv och skonsam behandling genom vibrationer av bindväv, muskulatur och nervvävnad. Kroppen består av 60 % vatten och det bildas en djupgående vågrörelse från maskinen som sprids i de djupa muskel och bindvävslagren. Behandlingen är ofta smärtfri men kan kännas i områden som är mycket spända. Ofta märks ett positivt resultat på en behandling, men beroende på att alla människor har olika utgångsläge och förutsättningar är det också individuellt hur snabbt och bra resultat det blir.