Eget ansvar

Som fasciaspecialist brinner jag för att få hjälpa dig att uppnå bästa möjliga resultat, dock har jag några förväntningar på dig som kund.

Din väg till bättre hälsa är ett samarbete mellan oss båda. Var och en gör sin del. Kom alltid med en positiv inställning. Det räcker långt. Kom gärna en kvart innan och besök relaxrummet. Rummet är ditt och du kan där meditera, djupandas eller använda dig av vibbrationsplattan. Om du kommer med andan i halsen så ökar stressen för oss båda. Det ger sämre resultat och behandling.

På Fasciaklinikerna så har vi kosttillskott särskilt framtagna för en friskare fascia och som påskyndar resultatet av behandlingen. 

Eftersom du har bestämt dig för att satsa på din hälsa och en väg till en smidigare och mer välmående kropp, så har jag satt ihop ett paket för dig. När du bokar ett nybesök så får du därför köpa med en baslåda för 699kr. Priset på denna ligger annars på 849 kr. Du sparar då 150 kr =0)

Om du redan äter basutbudet så grattis. Om du saknar någon av tilskotten så kan du beställa dem i vår webbshop. Här finner du även andra produkter. (Testa gärna vårt liposomala sortiment för ett ännu bättre upptag) Klicka på länken nedan för att ta dig dit.

Produkter – Fasicaklinikerna Shop (fasciaclinics.com)

Curcumin antiinflamatorisk dryck

En liten kundberättelse.
 
 
Jag sålde ett klippkort på fem behandlingar till en kund med diabetes. Efter sin andra fasciabehandling köpte han en låda med 24 flaskor Dot shot. Efter 6 månader bokade han en ny tid. Jag undrade om han hade varit sjuk eftersom han inte kommit tidigare ? Han svarade - Nej, men jag köpte Dot shot av dig och jag fick så bra effekt av den, så jag har fortsatt att dricka den och har inte haft någon smärta i kroppen sedan dess. Jag har egentligen inte ont nu heller, men tänkte att det var bra att kicka igång kroppen med en ny behandling. Dessutom köpte jag ju ett klippkort, så det måste jag ju använda.
Jag blir fortfarande glad och varm i kroppen när jag tänker på denna kund. Mitt mål är ju inte att behålla dig som kund i evigheter, jag vill att DU ska må bra och få ett resultata som DU är nöjd med.
 
Länk till Dot shot hittar du här. Om du uppger koden Sabine20 så får du dessutom 20% rabatt på ditt köp. Hur bra kan det bli?